COMPLETA EL FORMULARIO Y ÚNETE A NUESTRA NEWSLETTER

Selecciona una

  • Infantil

  • Primaria

  • Secundaria

  • Bachillerato

  • FP

  • Universitaria

  • Otra

Selecciona una de nuestras sedes

Puedes escribir un título, autor o ISBN. Si necesitas buscar por género o materia, puedes hacerlo desde los filtros de catálogo. Y, si no encuentras lo que buscas o necesitas un catálogo personalizado, contacta con nosotros ¡y te ayudamos!

No hemos encontrado ningún libro relacionado con tu búsqueda

Libros

Autor

0 out of 5

0 opiniones

Manel Esteller, tot un referent internacional en la lluita contra el càncer, explica en aquest llibre què cal saber per ser un bon investigador.

Sinopsis

¿Quines són les inquietuds d’una persona jove que es vulgui dedicar a la ciència? En vint-i-una cartes, el doctor Manel Esteller, a través de la seva experiència i dels coneixements que ha anat adquirint al llarg de la carrera, exposa les claus i les eines necessàries per arribar a ser un bon investigador.

A la manera de Rilke, el doctor Esteller s’ofereix per fer de mentor a un jove investigador i, entre molts altres consells, li recomana que l’afany de saber i la curiositat no es poden prendre mai, que cal tenir sempre en compte el llegat que han deixat els científics que t’han precedit i, finalment, que tan importants són les patologies més esteses com les malalties minoritàries. Però sobretot li recorda que tot bon investigador ha de saber formar-se contínuament, compartir els coneixements i els descobriments i investigar sempre amb una ment oberta.

«Quan inicies la vida d’investigador, els consells i les orientacions d’una persona que ja ha fet part del camí et poden resultar molt valuosos -explica Esteller-, perquè els científics hem de ser generosos i compartir dades, recursos i oportunitats per aspirar a una ciència de més qualitat».

Ficha técnica

Formato:

Tapa blanda

eBook diseño fijo

Páginas: 192

Formato: Tapa blanda

Sello: LA MAGRANA

PVP: 19.90 €

Idioma: CA

ISBN: 9788419013606

Páginas: 192

Formato: eBook diseño fijo

Sello: LA MAGRANA

PVP: 9.99 €

Idioma: CA

ISBN: 9788419013613

Información adicional

Formato

eBook diseño fijo, Fisico

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Cartes a un jove investigador”

Escribe tu comentario

Se ha añadido un libro a favoritos

Accede a tu cuenta para guardarlo en favoritos

Acceder Regístrate