COMPLETA EL FORMULARIO Y ÚNETE A NUESTRA NEWSLETTER

Selecciona una

  • Infantil

  • Primaria

  • Secundaria

  • Bachillerato

  • FP

  • Universitaria

  • Otra

Selecciona una de nuestras sedes

Puedes escribir un título, autor o ISBN. Si necesitas buscar por género o materia, puedes hacerlo desde los filtros de catálogo. Y, si no encuentras lo que buscas o necesitas un catálogo personalizado, contacta con nosotros ¡y te ayudamos!

No hemos encontrado ningún libro relacionado con tu búsqueda

Libros

Autor

El cas misteriós del Dr. Jekyll y Mr. Hyde

Robert L. Stevenson

0 out of 5

0 opiniones

Publicada el 1886, El cas misteriós del Dr. Jekyll iMr. Hyde és, amb L’Illa del tresor, l’obra més popular de Robert Louis Stevenson. Relat de la investigació d’un enigma entre la boira i els carruatges del Londres victorià, constitueix també una reflexió sobre la hipocresia d’una societat lliurada a l’aparença.

Sinopsis

Mr. Utterson, el notari, està preocupat. No aprova en absolut la relació del seu bon amic i client, el Dr. Jekyll, amb un individu misteriós d’aparença repulsiva i maligna, anomenat Mr. Hyde. Una relació estranya i secreta de la qual ben pocs saben alguna cosa.

Henry Jekyll és doctor en Medicina, membre de la Royal Society, un dels homes més rics i respectats de Londres i, aparentment, ha acollitel sòrdid My. Hyde i el protegeix. Però no és això el que preocupa Mr. Utterson. Quina raó pot tenir el seu client per haver declarat Mr. Hyde hereu universal en el seu testament?

Mr. Hyde, un home detestable, que provoca en tothom qui el veu una indefinible sensació de fàstic i d’odi, algú que porta el mal escrit a la cara, un individu depravat i sense escrúpols, possiblement, un assassí salvatge i sanguinari…

Ficha técnica

Formato:

Tapa blanda

Páginas: 128

Formato: Tapa blanda

Sello: ALFAGUARA IJC

PVP: 12.95 €

Idioma: CA

ISBN: 9788482648903

Información adicional

Formato

Fisico

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “El cas misteriós del Dr. Jekyll y Mr. Hyde”

Escribe tu comentario

Se ha añadido un libro a favoritos

Accede a tu cuenta para guardarlo en favoritos

Acceder Regístrate